2 חצילים קלויים קלופים וטחונים מסוננים מנוזלים1/2 כוס טחינה גולמית1 גביע יוגורטמיץ מלימון אחד4 שיני שום כתוש1/4 כפית מלח1/2 כוס מים
בכלי גדול להכניס את החציל הטחון, להוסיף את הטחינה, היוגורט, מיץ הלימון, השום והמלח, לערבב היטב ולהוסיף מים בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי, טועמים ומתקנים טיבול לפי הטעם האישי.
נשמר בקירור כ-12 יום.
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported