צולים את החצילים על גריל חם למשך 10 דקות (לערך)ומסובבים מעט.
לאחר 10 דקות מסובבים שוב ,צולים עד לריכוך כמעט מלא ומצננים.
קולפים את החציל במשיכות עם האצבעות ,מכיוון השורש החוצה ומשאירים את השורש מחובר.
בקערה מערבלים עם מטרפה את המים עם הטחינה הגולמית המלח לימון קורט מלח דק וכפית שום כתוש.
את הצנובר קולים במחבט לוהט ,ללא שומן עד שמקבל צבע חום בהיר.
את החצילים מסדרים בצלחת ההגשה ומעל מפזרים צנובר קלוי, בקצה מניחים פטרוזיליה. ומעל מטפטים שמן זית.