2 חצילים קלויים וקלופים מונחים במסננת כשעה בכדי להיפטר מהנוזלים, 1 פלפל אדום קלוי וקלוף חתוך לקוביות קטנות, 1 שן שום כתוש, 1/2 בצל קטן קצוץ, 1/4 זר פטרוזיליה קצוצה, 4 כפות שמן קנולה, 2 כפות מיץ לימון, 1/2 כפית מלח.
לטחון את החציל ולהעביר לקערה, להוסיף את שאר המצרכים לערבב ולהגיש בצלחת הגשה, לסדר סביב פרוסות עגבניה וזיתים שחורים
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported