נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בכלי גדול להכניס את החציל הטחון, להוסיף את הטחינה, היוגורט, מיץ הלימון, השום והמלח, לערבב היטב ולהוסיף מים בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי, טועמים ומתקנים טיבול לפי הטעם האישי.

נשמר בקירור כ-12 יום.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe791.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון