חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

בשר מעושן ואפונה סינית עם אטריות ביצה

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי20/07/20103298 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

400 ג"ר בשר מעושן חתוך לקוביות
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
4 שיני שום כתוש
1 בצל בינוני חתוך לחצאי ירח
6 בצלים ירוקים חתוכים ל - 4 ס"מ כל אחד
1 פלפל אדום חריך קצוץ
1 סלסלת אפונה סינית
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס רוטב סויה מתוקה
1 כף סוכר חום
חופן קשיו
חופן עלי כוסברה
מעט מים
1 חבילת אטריות (נודלס)



אופן ההכנה:

לבשל את האטריות ולהניח אותן בצד , לטגן בווק את הג'ינג'ר השום הבצל והפלפל החריף , לאחר 3 דקות להוסיף את הבשר המעושן ולטגן כ-5 דקות . להוסיף את האפונה הסינית והבצל הירוק לטגן עוד כדקה ולהניח בצד . להוסיף שמן לווק , להכניס פנימה את האטריות , להקפיץ כדקה , להוסיף את שאר המרכיבים ותבלינים לערבב ולהניח בצלחות הגשה ולפזר מעל את הקשיו והכוסברה , בתיאבון

 

תגיות המתכון: מעושן מוקפץ


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135775 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136237 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136242 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129685 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/126039 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/125131 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129592 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא אוכל אסייתי

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי19/05/115304 צפיות
זהו סלט קוריאני המשתלב היטב עם מנות בשר ונודלס

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי19/05/113508 צפיות
מנת סלט המאפיינת את המטבח הקוריאני בפשטותו אך עם זאת מתובל וטעים.

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי19/05/114143 צפיות
מנת סלט מלפפונים שאוכלים אותה קר מאוד כתוספת למאכלים חריפים וחמים

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי01/02/115813 צפיות
מנה מאוד פופולרית במטבח הסיני


שסיני פוגש מרוקאי...........

סושי...............היום כול אחד טועם ...אוכל ולא מפחיד להכין כול אחד יכול

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported