1 שקית עלי תרד טרי3 כפות שמן תירס4 בצלצלי שאלוט קצוצים4 שיני שום כתוש1/4 כפית צ'ילי גרוס1/4 כפית בזיליקום יבש12 כפות חומץ1 כפית סוכר
לחמם את השמן במחבת או ווק, להוסיף את בצלצלי השאלוט ולהקפיץ על אש נמוכה עם השום עד הזהבה קלה, להוסיף את שאר התבלינים לערבב ולהוסיף את התרד, לערבב את התרד עם כל המצרכים כ-3 דקות ולהגיש.
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported