נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את האטריות ולהניח אותן בצד , לטגן בווק את הג'ינג'ר השום הבצל והפלפל החריף , לאחר 3 דקות להוסיף את הבשר המעושן ולטגן כ-5 דקות . להוסיף את האפונה הסינית והבצל הירוק לטגן עוד כדקה ולהניח בצד . להוסיף שמן לווק , להכניס פנימה את האטריות , להקפיץ כדקה , להוסיף את שאר המרכיבים ותבלינים לערבב ולהניח בצלחות הגשה ולפזר מעל את הקשיו והכוסברה , בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe748.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון