לנקות היטב את הקורקבנים משומנים אם קיים ולהכניס לסיר עם מים ולבשל כ-3 דקות, לסנן ולשטוף היטב, לחתוך כל קורקבן לקוביות גדולות,ולהכניס לסיר את הבצל והפטריות ולטגן עד הזהבה להוסיף את הקורקבנים לבשל בסיר רגיל כשעתיים (בסיר לחץ כשעה ורבע), לאחר מכן לפתוח את הסיר, להוסיף את התבלינים תוך כדי בישול ולערבב, לערבב במים את הקורנפלור ולהוסיף לסיר, להביא לרתיחה ולבשל כ-5 דקות להוסיף את השמיר ולכבות את האש, להגיש בתוספת פירה תפוחי אדמה או אורז לבן.
בתאבון