להכניס למשך שעה את שבבי העץ לקערה עם מים ,להכין מנייר הכסף 2 דפי נייר כפולים מספיק גדולים בכדי ליצור מעטפות לשבבי העץ, לחלק את שבבי העץ לשני ניירות הכסף ולהעביר את שבבי העץ רטובים לניירות הכסף ולסגור היטב שלא יצאו המים, לעטוף בעוד נייר כסף את השבבים ולחורר בכמה חורים בצד אחד של נייר הכסף, להניח את מעטפות שבבי העץ על האבנים הקרמיות בצד אחד של הגריל בצד השני לא להדליק את האש, לסגור את הגריל ולחמם את הגריל לחום של -100 מעלות החום צריך להיות במשך כל זמן העישון בכ-100 מעלות ,עכשיו לעסות היטב את העופות בתערובת התבלינים להניח את העופות על רשת הגריל לסגור את המכסה ולעשן -4 שעות כאשר מדי פעם לבדוק שהחום נשאר על-100 מעלות ,לאחר-4 שעות מוכן לאכילה יש אפשרות לאכול גם קר זה פסטרמה הכי טעימה שיש, אפשרות נוספת להכין מחזה הודו בגוש רק שזמן העישון יורד ל-3 שעות בהצלחה