נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לנקות היטב את הקורקבנים משומנים אם קיים ולהכניס לסיר עם מים ולבשל כ-3 דקות, לסנן  ולשטוף היטב, לחתוך כל קורקבן לקוביות גדולות,ולהכניס לסיר את הבצל והפטריות ולטגן עד הזהבה להוסיף את הקורקבנים לבשל בסיר רגיל כשעתיים (בסיר לחץ כשעה ורבע), לאחר מכן לפתוח את הסיר, להוסיף את התבלינים תוך כדי בישול ולערבב, לערבב במים את הקורנפלור ולהוסיף לסיר, להביא לרתיחה ולבשל כ-5 דקות להוסיף את השמיר ולכבות את האש, להגיש בתוספת פירה תפוחי אדמה או אורז לבן.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe735.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון