1.5 כוסות קמח1 כוס מים1 כפית פפריקה מתוקה1/4 כפית אבקת אפייה3 תפו"א פרוסים דק מאוד בעזרת מנדולינה או קולפן
לערבב את כל המיצרכים היטב עד לקבלת בלילי סמיכה לטבול את פרוסות תפו״א בבלילה ולטגן בשמן עד הזהבה להעביר לנייר סופג ולהוסיף לפלאפל בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported