- לקלף את הלימונים, רק את הצהוב (ללא הלבן, בעזרת קולפן ירקות).
- למלא צנצנת אטומה ולהוסיף את האלכוהול.
- לאחסן במקום קריר ויבש למשך 10 ימים. לערבב פעם ביום.
- לאחר 10 ימים* לסנן בבד גזה או בפילטר קפה.
- להכנת הסירופ: להרתיח חצי ליטר מים, להוסיף את הסוכר ולצמצם למשך ארבע דקות על להבה בינונית. לתת למסה להתקרר ולערבב אותה עם אלכוהול הלימונים. לאחסן בבקבוק זכוכית.
- המשקה מוכן!
לחיים ולבריאות!
*ככל שהקליפות יהיו זמן רב יותר עם האלכוהול כך גם המשקה יהיה לימוני יותר (אבל לא יותר מחודש וחצי).