נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 10/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את כל המיצרכים היטב עד לקבלת בלילי סמיכה לטבול את פרוסות תפו״א בבלילה ולטגן בשמן עד הזהבה להעביר לנייר סופג ולהוסיף לפלאפל בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe710.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון