2 כוסות אורז שטוף היטב ומסונן 3 כוסות מים2 בצלים קצוצים2 שיני שום כתוש4 עגבניות מגורדות על פומפיה דקה1/2 זר שמיר קצוץ1/2 כפית פלפל שחור1 כף מלח1 כפית אבקת מרק עוף5 כפות שמן
לחמם את השמן בסיר ולטגן עד הזהבה את הבצל, להוסיף את העגבניות השום השמיר והתבלינים, להוסיף את האורז לערבב ולהוסיף את המים. להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כ-20 דקות, לכבות את האש ולהשאיר את הסיר עם מכסה סגור כ-10 דקות לפני ההגשה.
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported