200 גרם תפוחי אדמה קטנים מבושלים100 גרם גבינת גאודה50 גרם גבינת רוקפור או גבינת פטה1 כף רוטב פסטו15 גרם חמאה1 שן שום300 גרם פרחי ברוקוליפלפל שחור
מנקים ומפרידים את פרחי הברוקולי ולאחר מכן מבשלים בסיר עם מים. לא לבשל יותר מידי כדי לשמור על הפריחות.
מגרדים על פומפיה את הגבינות.
מערבבים טוב הכול יחד ואופים בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported