ק״ג סטייק אנטריקוט חתוך לרצועות של 1-2 ס״מ2 קופסת כרוב כבוש 1 בצל גדול קצוץ 1/4 כוס שמן 100 ג״ר בשר מעושן 1/4 כוס יין לבן יבש
טגן את הבצל עד להזהבה קלה ולהוסיף את הסטייק לטגן עד השחמה ולהוסיף את הכרוב והבשר המעושן לערבב ולהוסיף את היין לטגן עוד כ-5 דקות ולכבות את האש להגיש בתוספת פירה תפו״א עם בצל מטוגן
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported