נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טגן את הבצל עד להזהבה קלה ולהוסיף את הסטייק לטגן עד השחמה ולהוסיף את הכרוב והבשר המעושן לערבב ולהוסיף את היין לטגן עוד כ-5 דקות ולכבות את האש להגיש בתוספת פירה תפו״א עם בצל מטוגן


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe691.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון