250 גרם שעועית אדומה מבושלת, 600 גרם בשר כתף מבושל בקוביות, 1 פלפל אדום חתוך לקוביות, 1 פלפל צ׳ילי אדום פרוס דק, 3 עגבניות קלופות וחתוכות ל-4 כל אחד, 1 כף פפריקה מעושנת, 3 שיני שום פרוס דק, 1/2 כפית פפריקה חריפה, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית מלח, 1/2 כפית זרעי כמון, 1/4 כוס שמן.
במחבת גדולה להכניס את השמן ולטגן את הפלפלים כ-5 דקות, להוסיף את העגבניות והשום ולבשל עוד כ-5 דקות, להוסיף את שאר המצרכים לערבב ולהוסיף חצי כוס מים ולבשל עוד כ-15 דקות, להגיש בתוספת אורז או בורגול, המקסיקנים אוכלים את התבשיל בתוספת פולנטה
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported