לבשל את הגוש במים עם כל הירק בתוספת מלח מעט פלפל שחור
במשך כמה שעות עד שאפשר לנעוץ מזלג בזריקה
להוציא לקרור את הבקר ( את המרק ניתן לאכול )
לאחר הקרור לחתוך לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ לשים בתבנית
לקחת את כל המרכיבים של האפיה להשאיר חצי תפוח להוסיף מעט מלח
לעבד הכל במעבד מזון לשפוך על הבשר לחתוך את החצי תפוח לקוביות ולפזר
לכסות בנייר אלומניום ולהכניס לתנור לעוד שעה
עדיף שהבקר ישרה לפחות שעתיים ברוטב לפני האפיה
להגיש עם תפוחי אדמה קלוים בתנור
בתאבון