חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

בשר ברוטב מתוק

מאת: מוסא קפוןבשר בקר20/09/20134638 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

2 ק"ג בקר (עדיף מספר 3)
לבישול:
סלרי גזר שום גמבה אדומה בצל
לאפיה:
5 כפות צ'ילי מתוק
2 כפות ברבקיו
1 כף סויה
2 כפות דבש
מעט קונפלור לגיבוש
1 תפוח גרנד
שום



אופן ההכנה:

לבשל את הגוש במים עם כל הירק בתוספת מלח מעט פלפל שחור

במשך כמה שעות עד שאפשר לנעוץ מזלג בזריקה

להוציא לקרור את הבקר ( את המרק ניתן לאכול )

לאחר הקרור לחתוך לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ לשים בתבנית

לקחת את כל המרכיבים של האפיה להשאיר חצי תפוח להוסיף מעט מלח

לעבד הכל במעבד מזון לשפוך על הבשר לחתוך את החצי תפוח לקוביות ולפזר

לכסות בנייר אלומניום ולהכניס לתנור לעוד שעה

עדיף שהבקר ישרה לפחות שעתיים ברוטב לפני האפיה

להגיש עם תפוחי אדמה קלוים בתנור

בתאבון

 

תגיות המתכון: בשר בקר, צילי מתוק


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת מוסא קפון

מאת: מוסא קפוןתוספות למנה עיקרית20/09/133007 צפיות
קל להכנה טעים מאוד מתאים לכל אחד ואחד

מתכונים נוספים בנושא בשר בקר

מאת: שף יעקב בשר בקר20/03/125453 צפיות
מנה של חזה בקר בטעם מעושן וציפוי מדהים מומלץ להגשה בערב חג

מאת: שף יעקב בשר בקר03/01/124770 צפיות
פסטרומה מעדן טורקי למי שאוהב בשר מיובש מתאים כאפריטיב וגם לכריכים.

מאת: רועי רונן בשר בקר25/08/115250 צפיות
קדרת בקר בטעמים מתקתקים של סיידר תפוחים.מומלץ להגיש על מצע פירה, פירה בטטה ואורז לבן.

מאת: רות זלמתיבשר בקר26/12/109751 צפיות
צלי בקר ביין אדום מתאים לארוכות רומנטיות.אל תשכחו נרות לאווירה מושלמת !

מאת: שף יעקב בשר בקר11/10/108143 צפיות
תבשיל של בשר עם שעועית אדומה בסגנון מקסיקני

מאת: שף יעקב בשר בקר28/08/1014837 צפיות
נתח בקר מרשים מנה מיוחדת לחג מאוד ייצוגי

מאת: שף יעקב בשר בקר03/07/105874 צפיות
מנה עיקרית מרשימה וחגיגית

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported