1 ברווז במשקל 2 ק'ג5 שיני שום כתושות2\1 1 כפות פפריקה מתוקה2 כפות דבש או סילאן מחומם קלות2\1 כוס יין לבן יבש1 כפית מלח2\1 כפית פלפל שחורגרדה מילימון אחד
לערבב בקערה את השום הדבש התבלינים והמים לפזר בחלל הברווז את גרידת הלימון להניח את הברווז על רשת מעל תבנית בתנור ולאפות שעה וחצי בחום של 180 מעלות לגזור את הציפור בעזרת מספרי העוף ל-4 מנות
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported