נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 29/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב בקערה את השום הדבש התבלינים והמים לפזר בחלל הברווז את גרידת הלימון להניח את הברווז על רשת מעל תבנית בתנור ולאפות שעה וחצי בחום של 180 מעלות לגזור את הציפור בעזרת מספרי העוף ל-4 מנות


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe557.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון