300 ק'ג כבדי עוף נקיים וחתוכים ל-4 300 ג"ר לבבות עוף חצואים לשניים300 טחולים של עוף200 ג'ר שומן כבש 3 כפות שמן קנולה6 שיני שום כתושות2\1 זר כוסברה קצוצה2\1 זד פטרוזיליה קצוצה1 פלפל חריף ירוק קצוץ4\1 כפית צ'ילי כתוש1 כף כמון2\1 כפית פלפל שחור1 כף מלח
ממיסים את שומן הכבש במחבת גדולה ומוסיפים את הלבבות לטיגון של-5 דקות מוסיפים את הכבדים והטחוליםומטגהים עוד כ-3 דקות מוסיפים את השום והפלפל החריף ושאר התבלינים לעוד כ-3 דקות לאחר מכן מוסיפים את הירק מערבבים כדקה מכבים את האש ומגישים
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported