נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 23/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממיסים את שומן הכבש במחבת גדולה ומוסיפים את הלבבות לטיגון של-5 דקות מוסיפים את הכבדים והטחוליםומטגהים עוד כ-3 דקות מוסיפים את השום והפלפל החריף ושאר התבלינים לעוד כ-3 דקות לאחר מכן מוסיפים את הירק מערבבים כדקה מכבים את האש ומגישים


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe537.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון