3 חצילים קלויים על אש 2 פלפלים אדומים קלויים על האש6 שיני שום1 כף סוכר1 כפית מלח2\1 כוס חומץ3 כפות שמן קנולה
לאחר ניקוי החציל והפלפלים מקליפתם יש להניח את החציל והפלפל במסננת לשם הוצאת הנוזלים למשך כשעתיים לאחר מכן לטחון את החציל הפלפל והשום לתוך קערה להוסיף את שאר המרכיבים לערבב ולהכניס למקרר לשעה מכוסה לפני ההגשה
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported