נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לאחר ניקוי החציל והפלפלים מקליפתם יש להניח את החציל והפלפל במסננת לשם הוצאת הנוזלים למשך כשעתיים לאחר מכן לטחון את החציל הפלפל והשום לתוך קערה להוסיף את שאר המרכיבים לערבב ולהכניס למקרר לשעה מכוסה לפני ההגשה

 


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe524.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון