להניח בתבנית שכבה אחת של עלי לזניה, י
לערבב היטב את הקוטג' הגבינה הלבנה והתרד עם 2 כפות שמן זית, לצקת חצי מהגבינות על עלי הזניה,
להניח מעל תערובת הגבינות עוד שכבה של עלי לזניה ולצקת את שאר הגבינה, להוסיף עוד שכבת עלי לזניה.
לערבב את העגבניות המרוסקות עם 2 כפות שמן זית, המלח, הפלפל, הסוכר, אורגנו ו-2 כוסות מים, לצקת את הרוטב על הלזניה כך שיחלחל.
להכניס לתנור בחום של 180 מעלות ולאפות כ-40 דקות, להוסיף את הגבינה הצהובה ולאפות עוד כ-5 דקות עד שהגבינה נמסה. להוציא מהתנור להמתין כ-5 דקות ולהגיש