נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להניח בתבנית  שכבה אחת של עלי לזניה, י
לערבב היטב את הקוטג' הגבינה הלבנה והתרד עם 2 כפות שמן זית,  לצקת חצי מהגבינות על עלי הזניה,
להניח מעל תערובת הגבינות  עוד שכבה של עלי לזניה ולצקת את שאר הגבינה, להוסיף עוד שכבת עלי לזניה.
לערבב את  העגבניות המרוסקות עם 2 כפות שמן זית, המלח, הפלפל, הסוכר,  אורגנו ו-2 כוסות מים, לצקת את הרוטב  על הלזניה כך שיחלחל.
להכניס לתנור בחום של 180 מעלות ולאפות כ-40 דקות, להוסיף את הגבינה הצהובה ולאפות עוד כ-5 דקות עד שהגבינה נמסה. להוציא מהתנור להמתין כ-5 דקות ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1369.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון