במחבת גדולה מטגנים בצל, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהוא מקבל צבע, מוסיפים את השום, העגבניות,הרסק והגזר וכן תיבול לפי הטעם. בתבנית פיירקס מסדרים שכבה של עלי לזניה, עליה שמים כשליש מהרוטב, על זה מניחים עוד שכבה של עלים ועליה רוטב ועליה שכבה נוספת. על השכבה השלישית יש להניח כמות קטנה של הרוטב רק על מנת להרטיב את העלים. ניתן לשים מעל גבינה צהובה מגורדת. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני לכ-30 דקות. הלזניה מוכנה כאשר העלים התרככו- ניתן לבדוק עם מזלג