חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לזניה-גבינות

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

2 קוטג' תנובה
4 כפות רסק עגבניות
2 ביצים
אורגנו מיובש כפית שטוחה
קורט מלח
פתיתי גבינה צהובה
גבינה בולגרית כ 100 גרם מפוררת..

דפי לזניה



אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים 

 ,משמנים  תבנית קטנה ועליה מסדרים דפי לזניה .

מוזגים חצי כמות בלילה ושוב דפי לזניה,

.מכסים בניר כסף ולתנור בחום של 200 מעלות מומלץ לשים נייר אפיה קודם.....

.לאחר  כ20 דקות' מורידים את הניר ומשחימים כ 10 ד'

.מפזרים את  הגבינה הצהובה וממשיכים לאפות עד שהגבינה מבעבעת וזהובה.

 מצננים כ 20 ומגישים.
ניתן  להכפיל את הכמות ולהוסיף שכבות

 

תגיות המתכון: לזניה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא לזניה

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sלזניה21/06/126456 צפיות
מתכון של ריצ' להכנת לזניה במילוי שמנת, פטריות ורוטב עגבניות.

מאת: שף יעקב לזניה22/12/116411 צפיות
לזנית בשר טחון ורוטב מעולה מנה מנצחת

מאת: שף יעקב לזניה17/12/114685 צפיות
מנת לזניה חלבית מאוד טעימה ודיאטתית

מאת: חיים לבוןלזניה16/07/0922352 צפיות
מתכון טוב וטעים להכנת לזניה חלבית.

מאת: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudyלזניה26/04/0930677 צפיות
אין כמו הריח של לזניה חמה. מנה מעולה לאכול עם המשפחה בארוחת שישי

מאת: גבריאלה וידרהלזניה24/02/095346 צפיות
לזניה מפתיעה במילויי ארטישוק תרד וגבינה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported