גבריאלה וידרה
מפיקת טעמים
שפית. קונדיטורית.
גבריאלה וידרה. שפית. קונדיטורית.
בוגרת תדמור טבחות קונדיטוריה ניהול הפקת אירועים
בוגרת אסטלה קונדיטוריה למתקדמים
עם תום לימודיה בתדמור עבדה במלון הרודס באילת ובמסעדת אמורה מיו בתל אביב
2005 - בעלת קייטרינג לאירועים עד 120 איש, הזמנת אוכל עד הבית.
2008- שרדה שלבים מתקדמים בתוכנית הריאלטי "המטבח" בהנחיית השף עזרא קדם
שפית הבית של אן אומנות המטבח המרכז לסדנאות בישול ואפיה- מעבירה סדנאות לבשלנים חובבים ואירועים סגורים ללקוחות פרטיים ועסקיים.
תחילת הדרך: מבשלת מגיל 10. בגיל 18 החליטה להיות שפית.
הכי אוהבת: אוכל. להשתעשע עם מוצרי גלם. את היצירתיות, הסיפוק המיידי. הקשר עם האנשים.
אני מאמינה : שאוכל צריך לבשל באהבה. אם לא אוהבים עדיף לא לבשל. מבחינתי הבישול הוא בעל סגולות תרפויטיות- הכנת אוכל עושה לי טוב. אוכל עושה טוב לאנשים. מתוק בנשמה.
תחומי התמחות: הכי אוהבת קונדיטוריה. אבל גם מבשלת אוכל אורגני.
תחביבים: סורגת, קרמיקאית, מפסלת