ביצים-5רסק עגבניות-2כפות1בצל קטן מטוגןתבלינים
לטגן בצל
כשהוא משחים להוסיף עליו מעט מלח מעט פלפל שחור ומעט פפריקה
לערבב היטב ולהוסיף את הרסק עגבניות
לרבב שוב ולהוסיף ביצים טרופות.
לחכות מספר דקות ולערבב עד לסיום הבישול.
בתאבון
חגית נועם - ושיהיה בתיאבון!
אהבתי העיקרית היא כמובן בישול, אבל אני גם נהנת בקריירה שלי כמעצבת גינות, עיצוב דשא סינטטי לבית ולגן ועוד.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported