נכתב על ידי: חגית נועם
תאריך: 25/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


יש להתחיל להכין את הצלי יום לפני. בוחרים סיר שהבשר נכנס אליו בנוחיות. שמים שמן ועליו את הבשר ומטגנים את הנתח מכל הצדדים. ממלאים מיים עד גובה הצלי ומבשלים שעתיים וחצי. מוסיפים מיים בזמן הבישול לפי הצורך. מקררים לילה במקרר. למחרת מוציאים את הבשר מהסיר וחותכים לפרוסות דקות בעובי של סנטימטר עד סנטימר וחצי בערך.שמים בסיר מעט שמן,עליו את הבצל ואת הבשר ומטגנים יחד, הופכים את הבשר כדי שיושחם מעט גם מהצד השני. על הבשר שופכים את תכולת קופסת הפטריות,שמים מיים עד גובה הבשר ומרתיחים, מתבלים,מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים וחצי עד שהבשר נהיה רך כמו חמאה.


 
אודות המחבר

חגית נועם, נשואה טרייה שרוצה להיות אלופה במטבח! אוהבת לבשל בעיקר.

במקצועי הנני מייבאת ומשווקת דשא סינטטי וכן מעצבת גינות. אני ובעלי שמגיע מתחום בניה מתועשת עובדים ביחד לפעמים במטבח בכיף ומאלתרים מתכונים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1263.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון