8 שוקי עוף 1 שקית שעועית שלמה קפואה2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות1 כוס מים2 בצלים קצוצים7 שיני שום קצוץ1 כפית אבקת מרק עוף1 כפית מלח2 כפות פפריקה מתוקה1/2 כפית פלפל שחור6 כפות שמן קנולה לטיגון
לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את הבצל הגזר ולטגן עד שקיפות הבצל להוסיף את השום והעוף לטיגון של כחמש דקות להוסיף את השעועית וכוס מים ולבשל כשעה להוסיף את התבלינם ולערבב ולבשל עוד כחמש דקות ולהגיש מצוין בתוספת אורז לבן או קוסקוס בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported