בקערה שמים את העופות וחורצים בהם חריץ כדי שיהיה טעם מבפנים,
מוסיפים 3 כפות שמן , מתבלנים בתבלינים, קוצצים את השום והבצל והפטרוזליה, מוסיפים חצי כוס ציר עוף ומערבבים משאירים בצד למשך 10 -15 דקות ואז מסדרים את העוף בתבנית ומוסיפים מעל רצועות של פלפל אדום ומכניסים לתנור למשך 30 דקות עד 45 דקות שהעוף מבושל וטיפה משחים ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בתאבוןןןן טעים רצחחחחחחח להגיש עם תוספת של אורז לבן או קוסקוסס ..
בצד אפשר להכין סלט ירקות עם עגבניות, מלפפון, פלפל אדום, קצת בצל חתוכים ואז קצת לימון מעל , כף או 2 של שמן זית ולהגיששששששש בתיאבווןןןןןן!!!