כף שמן בצל גדול, קצוץ 7כרעי עוף גבעולי סלרי אמריקאי, חתוכים לקוביות קטנותמלח, פלפל שחור פפריקה אדומה לפי הטעם
מחממים בסיר גדול את השמן,
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב
מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים כחמש דקות.
מוסיפים את הסלרי והתבלינים
מבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported