נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 16/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את הבצל הגזר ולטגן עד שקיפות הבצל להוסיף את השום והעוף לטיגון של כחמש דקות להוסיף את השעועית וכוס מים ולבשל כשעה להוסיף את התבלינם ולערבב ולבשל עוד כחמש דקות ולהגיש מצוין בתוספת אורז לבן או קוסקוס בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1081.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון