לערבב את כל חומרי המרינדה ולהשרות את נתח הבשר כ-3 שעות, להעביר את הצלעות לתבנית אפיה ולמרוח היטב ברוטב המרינדה, לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה וחצי לדרגת מדיום, לבורגול: לסנן את הבורגול במסננת עד שלא ישארו נוזלים, לערבב את הבורגול עם העדשים והבצל כולל שמן הטיגון. להוסיף את התבלינים ולערבב לטעום ולתקן תיבול. להגשה בכוס רחבה או רינג למלא מהמג׳דרה ולהניח בצלחת במרכז, לפרוס צלע ולהניח ליד, לקשט בפרח אכילה או בעלי כוסברה