לערבב את חומרי המשרה ולמרוח על הרולדה. להשאיר במקרר ללילה. אני השארתי כמעט יממה. להכין מספר חתכים בבשר ולהכנסי לתוכם פרוסות שיני שום. אפשר להכניס גם מצידי הנתח פנימה. לחמם שמן בסיר גדול ולהזהיב את הבצלים. להוסיף את נתח הבשר ולטגן (לסגור) את הנתח מכל הצדדים.מוסיפים את היין , מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ 20-30 דקות תוך הפיכת הבשר . מוסיפים חצי כוס מים וממשיכים לבשל עוד 30 דקות בערך. לקראת סיום הבישול לחמם תנור לחום של 130 מעלות. להוריד מהאש להוסיף את הפטריות ואת שאר השום (אם נשאר לכם) . לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור לשעה עד שעתיים. תלוי כמה רך אתם רוצים את הבשר שלכם. לקרר.