לערבב את כל מצרכי המרינדה לעוף ולהשרות את שוקי העוף כשעתים. לאחר מכן לטגן את שוקי העוף עד להשחמה. להוסיף את מי ההשריה ולבשל כ50 דקות ולכבות את האש. לאורז: לטגן את הבצל עד להזהבה. ולהוסיף את האורז לערבב ולהוסיף את התבלינים. להוסיף שלוש כוסות מים רותחים להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל כ-20 דקות לכבות את האש. להניח מגבת מעל ולסגור את המכסה ל-10 דקות. להעביר את האורז לכלי הגשה גדול ולפזר את השקדים והרימון. להניח מסביב את שוקי העוף ולצקת חלק מהרוטב על השוקים בתאבון