נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את כל מצרכי המרינדה לעוף ולהשרות את שוקי העוף כשעתים. לאחר מכן לטגן את שוקי העוף עד להשחמה. להוסיף את מי ההשריה ולבשל כ50 דקות ולכבות את האש. לאורז: לטגן את הבצל עד להזהבה. ולהוסיף את האורז לערבב ולהוסיף את התבלינים. להוסיף שלוש כוסות מים רותחים להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל כ-20 דקות לכבות את האש. להניח מגבת מעל ולסגור את המכסה ל-10 דקות. להעביר את האורז לכלי הגשה גדול ולפזר את השקדים והרימון. להניח מסביב את שוקי העוף ולצקת חלק מהרוטב על השוקים בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe811.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון