מספר מנות: כמות רצויה 1.קערה קטנה של רוטב סויה.2.חבילת\חבילות עוף-שוק.3.תערובת תיבול קנויה לעוף.
1."מקלפים"(בלי להוציא לגמרי)חלק מהעור ונותנים לעוף כמה "שריטות" בעזרת סכין (שיכנסו הטעמים)2.לוקחים את העוף שמים אותו בתוך קערה מלאת רוטב סויה.3.נותנים לעוף לספוג את הטעמים.4. מתבלים אותו עם שאר תבלינים.5.לאחר מכן שמים בתנור180 כ30 דקות
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported