מטגנים את הבצל , הגזר והשום . מוסיפים את הבוטנים והג'ינג'ר , התבלינים ומערבבים . מוסיפים את פירורי הלחם , מערבבים ומכבים את האש . מעבירים את התערובות לכלי קיבול גדול , מוסיפים את חזה העוף הטחון ומערבבים היטב לתערובת אחידה . לוקחים את הקמח והמים ויוצרים בצק , לוקחים דף עליי סיגר ומורחים מהדבק סביב . מניחים את התערובת בצורת נקניקייה החלק הקרוב אליך , מקפלים את שני שוליי עליי הסיגר מעל התערובת ומגלגלים מאליך החוצה את עליי הסיגר . התוצאה צריכה להיות דומה לאגרול . מדביקים את שולי הבצק בדבק וכך חוזרים על כל השאר . ממלאים במחבת שמן עמוק ומטגנים את הרולים עד הזהבה , מוציאים ומניחים על נייר סופג . מגישים בתוספת רוטב חמוץ מתוק מתובל ברוטב צ'ילי מתוק .