5חזה עוף שלמים....לחצות אותם לשניים ללא דפיקות או שיטוחקילו בצל קצוץ רצועות דקותקמח 1 קגפלפל שחור שני כפיותמעט מרק עוף כפיתמעט מלחסוכר חום כחצי כוסהרבה סבלנות הרבה אהבה
מטבלים את הקמח
מצפים את חזה העוף היטב לא לשטח
לנער
לטגן כדקה בלבד משני צידי החזה דקה בלבד אל דאגה יצא לבן בלי פחד
לטגן בצל עד ההזהבה
להכינס את כוס הסוכר לערבב
לצקת על חזה הוף
לתנור על 180 מעלות
20 דקות עד השחמה יפה
תתעמו ותראו...
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported