נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את הבצל , הגזר והשום . מוסיפים את הבוטנים והג'ינג'ר , התבלינים ומערבבים . מוסיפים את פירורי הלחם , מערבבים ומכבים את האש . מעבירים את התערובות לכלי קיבול גדול , מוסיפים את חזה העוף הטחון ומערבבים היטב לתערובת אחידה . לוקחים את הקמח והמים ויוצרים בצק , לוקחים דף עליי סיגר ומורחים מהדבק סביב . מניחים את התערובת בצורת נקניקייה החלק הקרוב אליך , מקפלים את שני שוליי עליי הסיגר מעל התערובת ומגלגלים מאליך החוצה את עליי הסיגר . התוצאה צריכה להיות דומה לאגרול . מדביקים את שולי הבצק בדבק וכך חוזרים על כל השאר . ממלאים במחבת שמן עמוק ומטגנים את הרולים עד הזהבה , מוציאים ומניחים על נייר סופג . מגישים בתוספת רוטב חמוץ מתוק מתובל ברוטב צ'ילי מתוק .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe779.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון