4 סלקים מבושלים על קליפתם עד ריכוך (בסיר לחץ בערך כשעה )1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות1 פלפל כתום חתוך לקוביות1/2 פלפל צ'ילי חתוך לקוביות (ללא הגרעינים )1/4 כפית אורגנו5 גבעולי כוסברה קצוצה500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות של -2 ס"מ ומוקפצות עד שמחליף צבעו ללבן3 כפות מיץ לימון1 כפית מלח1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית סוכר5 כפות שמן תירס
אופן ההכנהלאחר שציננו את חזה העוף, חותכים גם את הסלק לקוביות קטנות ומערבבים עם שאר החומרים מתבלים במיץ לימון, שמן תירס, מלח ופלפל שחור, ומערבבים היטב מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ומניחים מעל את חזה העוף ויוצקים משמן הטיגון בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported