1 כוס שמן2 קישואים חתוכים ל-4 לאורך על קליפתם1 פלפל אדום חתוך לרצועות של 1 ס"מ בערך1 פלפל צהוב חתוך לרצועות של 1 ס"מ בערך2 גזרים חתוכים ל-4 מקלות כל אחד1 בטטה חתוכה למקלות של 1 ס"מ בערך1 כרובית קטנה חתוכים לפרחים קטנים1 זר ברוקולי חתוך לפרחים קטניםלרוטב :6 שיני שום כתוש1/3 כוס חומץ בלסמי1 כפית מלח
לטגן את הירקות כל אחד בנפרד לדרגת אל אדנטה ולהעביר לכלי קיבול גדול , את הבטטה יש לטגן לדרגת מוכן . להוסיף את הרוטב כל מרכיבי הרוטב ולערבב בזהירות , ולהגיש . בתיאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported