נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את הירקות כל אחד בנפרד לדרגת אל אדנטה ולהעביר לכלי קיבול גדול , את הבטטה יש לטגן לדרגת מוכן . להוסיף את הרוטב כל מרכיבי הרוטב ולערבב בזהירות , ולהגיש . בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe750.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון