1 כרובית מופרדת לפרחים 4 ביצים טרופות1 שקית פירורי לחם2 כפות שומשום1 כפית מלח1 כוס שמן לטיגון
להכניס לסיר את פרחי הכרובית ולבשל עד לדרגת על הדנטה לכבות את האש לסנן ולצנן את הכרוביות לאחר מכן לטבול בביצה הטרופה יחד עם המלח ולאחר מכן בפירורי הלחם והשומשום ולטגן בשמן החם עד להזהבה להניח על נייר סופג אפשרות להכין רוטב טחינה ולבזוק מעל בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported