1 ק"ג חזה עוף פרוס לשניצלים או 8 שוקיים עוף3 שקיות ביסלי פלאפל3 כפות קמח (הקמח ישמור שבעת ריסוק הביסלי יספגו השומנים)4 ביצים טרופות
במעבד מזון לרסק את הביסלי והקמח לתערובת אחידה, להעביר לכלי קיבול, לטבול את הבשר בביצה ולאחר מכן בתערובת הביסלי ולטגן בשמן עמוק עד הזהבה.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported