נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 09/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במעבד מזון לרסק את הביסלי והקמח לתערובת אחידה, להעביר לכלי קיבול, לטבול את הבשר בביצה ולאחר מכן בתערובת הביסלי ולטגן בשמן עמוק עד הזהבה.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe706.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון